Breda, Hostalric i Riells i Viabrea a punt per la Crematorrons

Una proposta esportiva per cremar els excessos acumulats durant les festes de Nadal

Nació
04 de gener del 2023
Actualitzat el 16 de novembre a les 17:12h
Participants a la Crematorrons 2022 de Riells i Viabrea
Participants a la Crematorrons 2022 de Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Les festes de Nadal d'acaben i és hora de cremar els excessos que s'han acumulat durant aquestes darreres setmanes. És per això, que municipis com Breda, Hostalric i Riells i Viabrea han programat les populars propostes esportives Crematorrons.


A Breda, el proper diumenge 8 de gener l'organitza la Penya Barcelonista. La cursa proposa dos recorreguts, de 12 quilòmetres de distància i 300 metres de desnivell i 22 quilòmetres de distància i 900 metres de desnivell respectivament. Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa a partir de les 7 del matí al local de la Penya Barcelonista. La cursa sortirà des del mateix punt a 2/4 de 9 del matí.

Els participants seran obsequiats amb un esmorzar de pa i botifarra i beguda. Enguany l’organització no facilitarà gots, pel que les persones que participin han de portar els seus propis gots o cantimplores, que l'organització sí omplirà. El preu de la inscripció serà de 8 euros. Els menors d'11 anys tindran la inscripció gratuïta i hauran d’anar acompanyats d’un adult.

També aquest mateix diumenge 8 de gener hi haurà la VI edició de la marxa popular Crema-Torrons a Hostalric en un recorregut de 10 km. La sortida serà a les 9 del matí de la Domus - Can llensa. Les inscripcions s'han de fer a l'Oficina de Turisme i tenen un preu de 8 euros i es fa de manera anticipada i 10 euros el mateix dia de la sortida. Ho organitza el Futbol Sala Hostalric.

A Riells i Viabreala Crematorrons serà el diumenge 15 de gener i s'han preparat dues alternatives en una ruta circular de 4 km i 7 km. Les sortides es faran de 9 a 10 del matí des del CentreCultural de Can Plana. Al finalitzar totes les persones participants tindran entrepà de botifarra + beguda (opció vegetariana i vegana) que cal assenyalar en el moment de fer la inscripció.

També al finalitzar hi haurà sorteig adult: de dos checks per al centre termolúdic Magma i sorteig infantil amb dos checks per al Decathlon. El preu de la inscripció és de 3 euros amb data límit fins l'11 de gener. Tota la recaptació anirà a la Marató de TV3.