El conseller de Salut rep una representació de Geganters de Sant Celoni

Manel Balcells els posa al dia dels «desitjos» dels hospitals de Catalunya en el marc del projecte Onada d'agraïments

La Colla de Geganters de Sant Celoni amb el conseller de Salut, Manel Balcells
La Colla de Geganters de Sant Celoni amb el conseller de Salut, Manel Balcells | Geganters de Sant Celoni
Redacció
23 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:27h
Una representació de la Colla de Geganters de Sant Celoni va ser ahir a la conselleria de Salut en una recepció amb el conseller de Salut, Manel Balcells. La visita estava relacionada amb el projecte Onada d'agraïments i confirmar que tots els "desitjos" dels hospitals que en el seu moment es van lliurar al conseller Josep Maria Argimon segueixen el seu curs.

Com es recordarà, Geganters de Sant Celoni amb el gegantó Mau des del passat 17 de setembre i durant tres setmanes, va visitar més d'una quarantena d'hospitals de tot Catalunya per agrair al personal sanitari el seu compromís amb la Covid-19 i al seu torn els hospital lliuraven en un sobre tancat els seus desitjos per fer arribar a la conseller de Salut.

D'altra banda, arrel d'aquest projecte a Tortosa es va avariar l'autocaravana amb la que viatjaven i va ser ser necessària una forta despesa per arreglar-la. Dies enrere, l'entitat va posar en marxa una campanya a través de la plataforma Totsuma per recaptar 3.000 euros. Quan falten només dotze dies per acabar la campanya la colla ha fet una nova crida per poder cobrir el 38% que encara falta.
Arxivat a