Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes a Santa Maria de Palautordera per sostreure i vendre motocicletes

Van ser enxampats «in fraganti» i es va recuperar una gran quantitat de peces de motocicletes furtades

Algunes de les peces recuperades de les motos sostretes a la nau de Santa Maria de Palautordera
Algunes de les peces recuperades de les motos sostretes a la nau de Santa Maria de Palautordera | Mossos Esquadra
Nació
23 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:42h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Celoni, han detingut dues persones de 40 i 41 anys, a les quals presumptament se'ls atribueix un delicte de receptació per la sostracció i venda de peces de motocicletes, a Santa Maria de Palautordera. Arran de la informació de diversos robatoris de motocicletes a Barcelona que donaven localització GPS a Santa Maria de Palautordera, es va obrir una investigació i es van iniciar diversos dispositius per tal de localitzar els vehicles sostrets.

El passat dia 19 de desembre una patrulla de Mossos d'Esquadra que estava realitzant un control, va identificar dues persones que conduïen un camió de grans dimensions i que per característiques podria estar relacionat amb els fets investigats. Un cop es van identificar, els agents van realitzar un seguiment discret del vehicle fins arribar a una zona industrial on van poder comprovar com els ocupants estaven descarregant motocicletes a un magatzem.

La patrulla de mossos va fer gestions i va verificar que les motocicletes eren sostretes i que a l'interior del magatzem hi havia una gran quantitat de peces separades i classificades. Entre les peces trobades es van poder recuperar diversos seients, bateries, quadres elèctrics, xassís, portamaletes, rodes i manillars. Per aquests motius, els dos homes van quedar detinguts.

Els detinguts, que tenen antecedents policials pels Mossos d'Esquadra, van passar el dia 20 de desembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i van quedar en llibertat amb càrrecs.