L'Ajuntament de Vallgorguina lliura els premis del concurs de fotografia per il·lustrar el calendari 2023

S'han premiat tretze fotografies per acompanyar la portada i cadascun dels mesos de l'any

Membres del jurat i algunes de les persones premiades
Membres del jurat i algunes de les persones premiades | Jordi Purtí
23 de desembre del 2022
Actualitzat el 24 de desembre a les 7:45h
L'Ajuntament de Vallgorguina ha lliurat aquest dijous al vespre els premis als guanyadors i guanyadores del concurs de fotografia per il·lustrar el calendari de Vallgorguina de l'any 2023. En total s'han escollit tretze fotografies, una per a il·lustrar la portada i les altres dotze una per cada mes de l'any que fan referència a la vida social i esportiva del municipi.

El jurat format per Anna Planells (fotògrafa especialitzada en fotografia de l'embaràs. nounat, criatures, famílies i casaments), Laura Carrau (realitzadora audiovisual i fotògrafa de Vallgorguina), Romà Salvador (dissenyador gràfic i fotògraf) i presidit per l'alcalde JoanMora, han decidit que la fotografia Moviment, d'Àngel Garcia Borras sigui la portada del calendari de l'any vinent.

La resta de fotografies premiades són Tardes al Casal de Susanna Arjalaguer Vinagre, que acompanyarà el mes de gener; Mil i una rutes d'Alba Torras Portillo, per al mes de febrer; Capgrossos de Vallgorguina de Maria de los Ángeles Garrido, per al març; Estem de Festa Major d'Alba Torras Portillo, il·lustrarà el mes d'abril; Concurs i gegants, d'Ángel Garcia Borras, per al mes de maig; Focs a Vallgorguina d'Alba Torras Portillo, el mes de juny; Ballada de sardanes, de Maria de los Ángeles Garrido, el mes de juliol; La Fira de Festa Major de Feliu Roca Danés, per il·lustrar el mes d'agost; El Ball d'en Bernat i l'Elionor de Pedro Julián Subias, per al setembre; Bastoners ballant d'Ángel Garcia Borras, el mes d'octubre; Fira del bosc i la pagesia de Maria de los Ángeles Garrido, el mes de novembre; i Tardes al Caliu 1 de Susanna Arjalaguer Vinagre, tancarà l'any 2023.

El premi és un val de 100 euros que els guanyadors podran gastar amb compres a les botigues de Vallgorguina. Joan Mora, alcalde de Vallgorguina, ha agraït la participació al concurs de les dotze persones que han enviat alguna de les cinquanta-sis fotrografies que han entrat a concurs.

 
Arxivat a