Sant Hilari Sacalm pioner estatal en decoració nadalenca amb un arbre format per 70 avets

Ha generat expectació a hilariencs i visitants del municipi de les Guilleries

Setanta avets formen un arbre de Nadal a Sant Hilari Sacalm
Setanta avets formen un arbre de Nadal a Sant Hilari Sacalm | Aj Sant Hilari Sacalm
Redacció
06 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a les 17:12h
Un arbre d'arbres d’onze metres d'alçada format per setanta avets (abies nordmanniana) llueix a la plaça Jacint Verdaguer de Sant Hilari Sacalm. Aquest dissabte ha tingut lloc l'encesa de llums que ha donat inici a les festes de Nadal a la capital de les Guilleries, d'on surten molts arbres que es reparteixen arreu del país i a l'estranger i, enguany, Sant Hilari ha volgut innovar amb una decoració nadalenca pionera a l'estat espanyol.
 
El compte enrere de l'encesa de llums va anar a càrrec del periodista Espartac Peran que també va destacar aquest arbre que ha generat una gran expectació a hilariencs i visitants. Centenars de persones d'arreu de Catalunya ja han començat a visitar l'arbre i es preveu que sigui un reclam turístic durant totes les festes que s'allargaran fins a la cavalcada del 5 de gener.
 
D'activitats a Sant Hilari Sacalm n'hi haurà moltes. Un exemple, Valentí Maymó que va recitar El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, sencer i de memòria, amb acompanyament de música de tenora, en un acte organitzat pel Grup Sardanista de Sant Hilari.
 
Altres propostes nadalenques són el Parc Infantil de Nadal, el Campus Esportiu de Nadal, el tió que repartirà regals als infants el matí del 24 de desembre, l’obra ‘Quins pebrots’ del Grup de Teatre de Sant Hilari el mateix dia de Nadal, el concurs de pessebres, les exposicions de diorames, la cavalcada reial o els concerts amb les corals Petits Cantaires, Veus Alegres, Cor Lutiana, Coral de Can Blat.
 
Arxivat a