Un camió bolcat talla l'AP-7 a Sant Celoni durant quatre hores de matinada en sentit nord

El camioner accidentat transportava taronges i mandarines i ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia

Accident al km 110 de l'AP-7 entre Sant Celoni i Vallgorguina
Accident al km 110 de l'AP-7 entre Sant Celoni i Vallgorguina | Joan Mora
NacióBaixMontseny
03 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:27h
Un camió ha bolcat a les quatre de la matinada a l'AP-7 a Sant Celoni i ha obligat a tallar completament l'autopista durant quatre hores en sentit Girona. Segons el Servei Català de Trànsit, el vehicle s'ha començat a retirar poc després de les 8 del matí. Ara mateix hi ha un únic carril obert per on els vehicles han de circular amb molta precaució, fet que provoca cues d'almenys deu quilòmetres des de Llinars del Vallès.

El camió transportava taronges hi ha patit l'accident al quilòmetre 111, entre Sant Celoni i Vallgorguina, on s'hi ha despaçat una grua de gran tonatge per retirar el vehicle. En declaracions a RAC1, el director del SCT, Ramon Lamiel, ha dit que calculen tardar entre tres i quatre hores a enretirar completament el vehicle. Lamiel també ha explicat que el camioner ha sortit il·lès de l'accident.

Es preveuen 470.000 desplaçaments des de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per l'inici del pont de la Puríssima i els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un operatiu especial que durarà fins al dia 11 de desembre. Segons dades de Trànsit, entre divendres i aquest matí ja han sortit 280.000 vehicles, un 60% del total previst. Si vols consultar l'estat del trànsit en directe, pots fer clic en aquest enllaç.