Rebrot Teatre de Sant Celoni prepara el musical «La Bella i la Bèstia»

Compta amb la col·laboració de l'Escola de Dansa Esther Cortés

Cartell de la Bella i la Bèstia que representarà Rebrot Teatre a Sant Celoni
Cartell de la Bella i la Bèstia que representarà Rebrot Teatre a Sant Celoni | Rebrot Teatre
NacióBaixMontseny
29 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:58h
El grup Rebrot Teatre de Sant Celoni fa un nou pas i el proper mes d'abril té la intenció de posar en escena l'obra musical "La Bella i la Bèstia" al Teatre Ateneu de Sant Celoni. Per portar a terme el projecte es compta amb la col·laboració de l'Escola de Dansa Esther Cortés, també de Sant Celoni. L'obra té la direcció artística d'Helena Novell, la musical de Dani Morales, coreogràfica d'Esther Cortés i tècnica de Jordi Clopés.

Es tracta d'un conte tradicional, conegut principalment per la versió de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont que recorda el valor de l'empatia, l'esperança, la humilitat i les segones oportunitats i que ens ensenya que l'autèntica bellesa es troba a l'interior. L'obra, amb un guió actualitzat i una composició musical preciosa, gira al voltant d'un príncep maleït a causa de la seva supèrbia. Una noia que somia en conèixer un món millor. I una rosa encantada que, pètal a pètal, marca un compte enrere.

Al mig del bosc, els habitants d'un antic castell es consumeixen a causa dels efectes d'un embruix. Quan la jove Bella apareix buscant el seu pare, els servents del castell faran mans i mànigues per fer-li veure que, sota l'aparença ferotge de la Bèstia, s'hi amaga la bellesa d'un home bo. Amb ells, Bella descobrirà que la saviesa i les certeses no van de la mà, i Bèstia aprendrà que només l'amor és capaç de vèncer l'orgull.

L'estrena tindrà lloc el proper mes d'abril i constarà de sis funcions repartides en dos caps de setmana, els dies 15, 16, 22 i 23 d’abril. La venda d'entrades ja és possible al web del grup teatral www.rebrotteatre.cat i també venda presencial a la Plaça de l'Església de Sant Celoni el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre.

En els darrers anys Rebrot Teatre ja ha portat als escenaris tota mena d'obres, des de clàssics com Romeo i Julieta, de W. Shakespeare, fins a musicals com Peter Pan i Mary Poppins, tot passant per comèdies contemporànies com Políticament Incorrecte.

 
Arxivat a