Geganters de Sant Celoni obre una campanya per pagar l'avaria de l'autocaravana de l'Onada d'agraïments

L'objectiu és recaptar 3.000 euros a través de la plataforma Totsuma

El gegantó Mau amb un grup de geganters i personal sanitari a l'Hospital de Sant Celoni en el començament de l'Onada d'agraïments
El gegantó Mau amb un grup de geganters i personal sanitari a l'Hospital de Sant Celoni en el començament de l'Onada d'agraïments | Jordi Novell
Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:49h
La Colla de Geganters de Sant Celoni ha començat una campanya a través de la plataforma Totsuma, amb l'objectiu de recaptar els 3.000 euros per pagar la factura de la reparació de l'autocaravana que el gegantó Mau va fer servir més d'una cinquantena d'hospitals i centres sanitaris portant un missatge d'agraïment i esperança al personal sanitari en temps de Covid amb el projecte Onada d'agraïments. Un projecte que va recórrer 2.000 quilòmetres per les regions sanitàries de les quatre demarcacions catalanes entre els dies 17 de setembre i 7 d'octubre.

Com es recordarà abastament, el gegantó Mau vestit amb bata blanca i fonendo, a cada hospital es va recollir un desig de millora destinat al Departament de Salut que es va lliurar el dia 7 d'octubre a l'anterior conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

El projecte anava sobre rodes i complint amb la planificació prevista. Malauradament, quan es va arribar a Tortosa l'autocaravana va patir una avaria greu, cosa que va obligar deixar-la en un taller durant quinze dies i haver-ne de llogar una altra per poder continuar amb el viatge previst.

Ara, l'objectiu d'aquest micromecenatge és recollir, en els 43 dies següents, fons per les despeses de la reparació de l'autocaravana.


 
Arxivat a