«Vetllem per les grans persones», els Mossos d'Esquadra aconsellen per evitar robatoris i estafes

Han fet una jornada de seguretat a Sant Celoni adreçada a la gent gran

Un moment de la jornada de seguretat Vetllem per les grans pertsones que han fet a Sant Celoni els Mossos d'Esquadra
Un moment de la jornada de seguretat Vetllem per les grans pertsones que han fet a Sant Celoni els Mossos d'Esquadra | Mossos Esquadra
Redacció
16 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:31h
Durant tot aquest matí, aprofitant que a Sant Celoni és el dia del mercat setmanal, els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica de Granollers han organitzat una jornada de seguretat adreçada al col·lectiu de gent gran sota el nom "Vetllem per les Grans Persones". L'activitat s'ha portat a terme a la plaça de la Vila.

L'objectiu ha estat donar informació i consells directament a les persones grans per evitar que siguin víctimes de robatoris i estafes, entre d'altres fets delioctius tant al carrer, per telèfon i internet o a casa. D'aquesta manera se'ls ha explicat com actuar i recomanat d'estar a alerta quan queden pocs dies perquè els pensionistes cobrin la paga doble de Nadal.

La jornada ha captat l'interès d'un bon nombre de persones i entre els consells que se'ls ha donat són els de portar la bossa creuada per davant i sempre tancada quan s'estigui al carrer o desconfiar de les persones desconegudes. També han de desconfiar de correus electrònics o trucades en les que els demanen informació personal bancària o que els proposin una visita al seu domicili. Precisament a casa, no s'han de deixar entrar a persones desconegudes o, en cas de dubte no signar cap tipus de contracte.

Amb els Mossos d'Esquadra també hi ha col·laborat la Policia Local de Sant Celoni, l'Assemblea de Creu Roja Sant Celoni - Baix Montseny i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a