Salicru construeix a Santa Maria de Palautordera un segon magatzem logístic

Amb una inversió inicial de 4 milions d'euros i la creació de 10 nous llocs de treball, el nou edifici disposarà d'una superfície de 4.400 metres quadrats

Vista general del magatzem de l'empresa Salicru inaugurat el 2019 a Santa Maria de Palautordera
Vista general del magatzem de l'empresa Salicru inaugurat el 2019 a Santa Maria de Palautordera | Salicru
Redacció
16 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:07h

L'empresa Salicru, fabricant de Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda (SAI), ha començat les obres de construcció d'un nou magatzem al costat del seu centre productiu de Santa Maria de Palautordera, per a augmentar la seva actual capacitat logística i potenciar la xarxa de distribució dels seus productes acabats. Aquest nou magatzem té prevista la seva entrada en funcionament durant la pròxima primavera.

Amb una inversió inicial de 4 milions d'euros i la creació de 10 nous llocs de treball, aquest nou edifici disposarà d'una superfície de 4.400 metres quadrats i tindrà capacitat per a albergar uns 9.500 palets amb productes preparats per a la seva distribució als mercats nacionals i internacionals.

La construcció d'aquest nou magatzem alliberarà 1.500 metres quadrats del centre productiu, un espai que es destinarà a ampliar la zona de producció i permetrà augmentar la seva actual capacitat industrial i reforçar el lideratge de Salicru en el sector. L'objectiu d'aquesta nova instal·lació és complementar les actuals instal·lacions del magatzem inaugurat en el 2019, amb una capacitat de 3.000 palets.

En el seu conjunt, les instal·lacions de Salicru en la seva seu de Santa Maria de Palautordera ocupen una superfície de 18.000 metres quadrats, que acullen les activitats productives, comercials, tècniques i corporatives, a més de les de connected software i desenvolupament i recerca.