1 de 10
Economia

Josep Sánchez Llibre presideix el I Fòrum Empresarial celebrat a Arbúcies

Pretén ser una oportunitat per poder expressar els dubtes, preocupacions i opinions en els diferents àmbits empresarials

El president del Fòrum del Treball, Josep Sánchez Llibre, presideix a Arbúcies el I Fòrum Empresarial | Aj Arbúcies
per Redacció, Arbúcies, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 05:00 |
Les alcaldies d'Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i Viladrau conjuntament amb el grup empresarial GCT plus, Pedial, Proquibsa i Fidemus han organitzat el I Fòrum Empresarial que va ser presidit per Josep Sánchez Llibre, actual president de Foment del Treball.

Sánchez Llibre és empresari i economista amb una llarga trajectòria en defensa dels interessos empresarials a Catalunya i a l'Estat espanyol presidint i/o sent membre destacat en diferents entitats de representació empresarial.


Durant la jornada, que es va celebrar a Arbúcies, el president de Foment del Treball va parlar del present i futur de la indústria al nostre país i Europa, d'oportunitats de negoci, d'inversió, de les línies d'ajuts del Next Generation, entre d'altres qüestions.

Al fòrum hi van participar 17 empreses de diferents sectors de Viladrau, Sant Hilari Sacalm i Arbúcies. El fòrum pretén ser una oportunitat per poder expressar els dubtes, preocupacions i opinions en els diferents àmbits empresarials.

 

 

Participació