Josep Maria Gayolà, candidat d'ERC Sant Celoni i la Batllòria a les eleccions municipals 2023

L'actual regidor de Promoció Econòmica ha estat escollit per unanimitat en l'assemblea local d'Esquerra Republicana

Josep Maria Gayolà, candidat d'esquerra Republicana a l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria
Josep Maria Gayolà, candidat d'esquerra Republicana a l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria | ERC Sant Celoni
Redacció
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:27h
Josep Maria Gayolà encapçalarà la candidatura d'Esquerra Republicana Sant Celoni i la Batllòria a les properes eleccions municipals del maig de 2023. Així ho va decidir per unanimitat l'assemblea local del partit celebrada el passat 11 d'octubre i que no s'ha fet oficial fins a primera hora d'aquest matí.

L'actual regidor d'ERC a l'Ajuntament de Sant Celoni i la Batllòria s'ha adreçat remarca que "hem d'obtenir un bon resultat a les eleccions municipals per continuar impulsant aquelles polítiques iniciades per Esquerra que aposten per la recuperació i transformació del municipi." Gayolà considera que és temps de prioritzar allò que és realment important, el benestar dels veïns i veïnes en tots els àmbits i això passa per portar a Sant Celoni i la Batllòria "a transformar-se en un municipi més social, més verd i més feminista".

El candidat republicà, anima tothom a participar des de la unió: "Aquest és un projecte nostre, de tots i totes, de la militància, però també d'aquells celonins i celonines, batlloriencs i batllorienques que vulguin canviar el nostre municipi amb els reptes de futur que ens venen. Hem de fer-ho possible des de la unitat d'acció, fent pinya i liderant les polítiques que tornin a posar Sant Celoni i la Batllòria al capdavant de la comarca".

Josep Maria Gayolà Castells va néixer al 1970 i va especialitzar-se en electro mecànica. Actualment combina la gestió de la regidoria de Promoció Econòmica amb la gestió de la seva empresa des d’on assessora a petites i mitjanes empreses en l'àmbit tecnològic. És també president de l'Associació de veïns del barri de les Illes Belles i col·labora sempre que pot amb les diferents colles geganteres de Sant Celoni i la Batllòria.

Anteriorment va ser membre assesor d'ADICAE (Associació de defensa d’usuaris de Bancs i Caixes).

Les eleccions municipals 2023 a Sant Celoni i la Batllòria