1 de 10
Festa Major Sant Martí 2023

Sant Celoni enceta aquest divendres les Festes de Sant Martí

L'Orquestra Selvatana, DJeskardi i Terra Baixa en el programa festiu d'aquest cap de setmana

Sessió de música recordant els anys 70, 80 i 90 amb el DJeskardi | Jordi Purtí
per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 11 de novembre de 2022 a les 00:00 |
Sant Celoni celebra de l'11 al 14 de novembre les Festes de Sant Martí, patró de la vila, unes festes que s'allargaran fins la capvuitada. L'Ajuntament de Sant Celoni amb la col·laboració de diverses entitats proposa un programa per a tots els públics on no hi falten els actes més tradicionals de Sant Martí, com el concurs d'allioli, l'esmorzar popular o activitats de cultura popular (sardanes, gegants, correfoc...)

Pel que fa a l'oferta musical, les Festes de Sant Martí proposen concert per joves amb 31FAM, concert i ball de gala amb l'Orquestra Selvatana, concert Castanyoles líriques amb la Margarita Ponce, Bru Corbella i Andreu Miret, sessió de música amb el DJeskardi al Teatre Ateneu, sala Lluís Giró recordasnt i ballant música dels anys 70, 80 i 90 amb Madonna, ABBA, Celtas Cortos Queen, entre altres. També teatre amb Terra Baixa dirigida per Àngel Llàcer.

I de cara a la capvuitada,a l'Església de Sant Martí de Montnegre, concert de la Coral Briançó: Que les cançons tornin al poble i que el poble les canti.

 

Participació