Més de dues-centes denúncies per excés de velocitat o mal estacionament al Parc Natural del Montseny

Mossos d'Esquadra i les policies locals de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera van activar un dispositiu de control pel pont de Tots Sants

Massificació de vehicles al parc Natural del Montseny
Massificació de vehicles al parc Natural del Montseny | Ricard Badia / ACN
Redacció
03 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:16h
Un nou dispositiu de control de velocitat i estacionament al Parc Natural del Montseny el darrer cap de setmana i el pont de Tots Sants, s'ha saldat amb la imposició de més de dues-centes denúncies a conseqüència de diverses infraccions. El dispositiu ha estat una acció conjunta dels Mossos d'Esquadra de Sant Celoni i de Trànsit i les policies locals de Sant Celoni i de Santa Maria de Palautordera.
 
Les denúncies s'han posat a les carreteres BV-5301 i BV-5144 i dintre del Parc Natural del Montseny. Cent-cinquanta denúncies han estat tramitades per les policies locals, cinquanta més pels Mossos, bàsicament per vehicles mal estacionats als vorals de la carretera o en camins i vuit denúncies administratives més per infraccions al medi natural.

En un control similar dels Mossos d'Esquadra en el passat pont del Pilar a les mateixes carreteres es van posar una cinquantena de denúncies a vehicles estacionats fora dels aparcaments.