El karateca del KCJ de Sant Celoni acaba en quarta posició al Campionat del Món Sub21 disputat a Turquia

Ha representat la selecció estatal i va perdre el combat per la medalla de bronze contra Jordània

Joan Just 4t Sub21 al Campionat del món de karate disputat a Konya (Turquia)
Joan Just 4t Sub21 al Campionat del món de karate disputat a Konya (Turquia) | RFEK
31 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:29h
Joan Just Clopes, del Karate Club Just de Sant Celoni, s'ha classificat en quart lloc del World Cadet, Júnior and U 21 Karate Championships que s'ha celebrat Konya 2022 que s'ha celebrat del 26 al 30 d'octubre a la ciutat turca. El competidor ha format part de la selecció estatal de l'especialitat de kumite Sub21 de -75 Kg. i ha disputat sis combats.

Els tres primers combats els va saldar amb dues victòries amb els contrincats de Brasil (2-0) i Suïssa (5-2) i un empat amb Iran (1-1). A la repesca el karateca del KCJ es va enfrontar amb el representant d'Armènia acabant el combat amb un empat a 0.

En el combat per la medalla de bronze Joan Just no va poder amb el karateca que representava Jordània i va perdre per un ajustat 3-2.

Un ambient espectacular, combats plens d'actitud, determinació i unes ganes immenses de demostrar el seu alt nivell competitiu.