El PSC reclama a l'Ajuntament de Sant Celoni una aportació econòmica per a accelerar les obres del Pallerola

Els socialistes recorden que quan governaven el municipi van aportar 1,5 milions d'euros per a la construcció de l'escola Soler de Vilardell

Pancarta reivindicativa reclamanta l'edifici de l'IE Pallerola
Pancarta reivindicativa reclamanta l'edifici de l'IE Pallerola | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 15:19h
El PSC de Sant Celoni i la Batllòria demana a l'Ajuntament que signi un conveni amb la Generalitat de Catalunya per tal d'accelerar la construcció de l'edifici definiotiu de l'Institut Escola Pallerola. Els alumnes i famílies necessiten "amb urgència" aquest nou espai amb aules on portar-s'hi a terme l'activitat docent, remarca amb una nota pública.

En aquest mateix comunicat recorden que quan el PSC governava el municipi, ja es va signar un conveni similar pel qual l'Ajuntament va aportar 1,5 milions d'euros per a la construcció de l'escola Soler de Vilardell. "Un Ajuntament com el de Sant Celoni, que ha generat un romanent de 4 milions d'euros, té capacitat per fer una aportació d'aquesta envergadura".

Els socialistes corroboren la informació de l'AFA de l'IE Pallerola que asseguren "que des de la Generalitat s'afirma que l'edifici no estaria enllestit fins el 2027 i que, fins llavors, els alumnes es veurien obligats a realitzar les classes en barracons. Això sempre i quan s'aprovin els pressupostos de la Generalitat. Si no, la demora encara podria ser més llarga".

Davant d'aquest escenari pessimista, "demanem que l'Ajuntament no demori més una acció que pot ser clau per a millorar les condicions de l'escola pública del municipi".

Així mateix, el PSC de Sant Celoni i la Batllòria condemna la falta de compromís i els incompliments del Govern de la Generalitat amb l'educació pública així com la pràctica ja massa recorreguda de traslladar les seves responsabilitats als ens municipals.
Arxivat a