Jordi Rotllant escollit cap de llista del Partit Independent de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm

El candidat de la llista independent ha rebut el suport per unanimitat de la militància i, també, de l'actual alcalde, Joan Ramon Veciana.

Jordi Rotllant encapaçalarà la candidatura del PIG a les municipals 2023 a Sant Hilari Sacalm
Jordi Rotllant encapaçalarà la candidatura del PIG a les municipals 2023 a Sant Hilari Sacalm | PIG
Redacció
24 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 15:34h
L'Assemblea del Partit Independent de les Guilleries (PIG) ha escollit l'actual tinent d'alcalde, Jordi Rotllant, com a nou cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023. El candidat de la llista independent ha rebut el suport per unanimitat de la militància i, també, de l'actual alcalde, Joan Ramon Veciana.

Jordi Rotllant, conscient de la responsabilitat que comporta ser l'alcalde de Sant Hilari Sacalm, afronta amb entusiasme el repte polític per liderar una nova etapa del PIG. Rotllant també ha agraït als membres del partit confiar en ell per fer possible la continuïtat del canvi per fer de Sant Hilari Sacalm un municipi millor que el PIG ha portat a terme durant aquestes dues últimes legislatures.

L'actual batlle de Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana, per la seva banda, fa un pas al costat per donar pas a una nova etapa del PIG. "Una de les responsabilitats recollides al codi ètic del nostre partit era estar un màxim de vuit anys al capdavant del PIG", explica l'alcalde. "Vaig entrar en política per transformar una realitat que creia millorable a Sant Hilari, i el desgast propi de la política i, sobretot, del càrrec d'alcalde, pot fer perdre aquest ànim transformador".

Amb Jordi Rotllant com a nou candidat, l'alcalde Joan Ramon Veciana afirma que "el relleu està ben garantit". Tinent d'alcalde i batlle han treballat junts durant les dues legislatures de govern. En aquests vuit anys, segons Veciana, Rotllant "ha estat el millor tinent d'alcalde que hagi pogut tenir".

El candidat s'ha mostrat orgullós i agraït amb la seva elecció, un càrrec que emprèn amb "responsabilitat, consciència i convenciment de poder donar el millor de mi pel poble", ha afirmat. Jordi Rotllant, de 49 anys, ha remarcat que "Sant Hilari ha de continuar canviant al vertiginós ritme que exigeix el món actual i no es pot permetre una parada que trenqui aquesta dinàmica. Hem d'estar dins aquest canvi renovat que el PIG pot garantir amb aquest nou projecte que sota l'experiència i aprenentatge dels últims anys i la incorporació de noves mirades, idees i persones li dona la força i la capacitat de treball que sempre ens ha definit."