La Fira del Bosc se celebra aquest cap de setmana a Sant Celoni

La zona de la Rectoria Vella concentrarà una gran quantitat d'activitats

Redacció
21 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:56h
La Fira del Bosc torna aquest cap de setmana a la zona de la Rectoria Vella de Sant Celoni
La Fira del Bosc torna aquest cap de setmana a la zona de la Rectoria Vella de Sant Celoni | Jordi Purtí
Aquest cap de setmana se celebra a Sant Celoni la tradicional Fira del Bosc, en el marc de la Setmana del Bosc que enguany arriba a la seva vuitena edició. Entre dissabte dia 22 i diumenge dia 23 d'octubre a la zona de la Rectoria Vella hi haurà fira de productes, espai gastronòmic i un bon nombre d'activitats i un seguit de Tallers.

En el marc de la Setmana del Bosc també s'inclou la mostra de projectes artístics Bosc i Sentits, els Brots de poesia als aparadors dels comerços, els menús de bosc a diferents restaurants i activitats de lleure i divulgació. Com a novetat d'aquest any també hi participa laFilmo que ha programat diversos films relacionats amb el bosc i la natura i, a més, ha enregistrat una entrevista a Martí Boada que també s'emetrà aquest diumenge.

Aquest divendres 21 d'octubre a l'Ateneu de Sant Celoni tindrà l'acte de lliurament del Premi Bosquerol de l'any que s'atorgarà a l'Enriqueta Amadó i al Badó Renau "per la seva trajectòria en defensa de les causes justes a favor de la solidaritat, la cultura, el territori i el medi ambient, amb un tarannà discret i modest".
Arxivat a