1 de 10
caampanya

Breda disposarà d'un contenidor rosa en el marc de la campanya «Recicla vidre per elles»

S'ha desenvolupat en el marc del Dia Mundial del Càncer de Mama i s'allargarà fins el 2 de novembre

Presentació de la campanya Recicle Vidre per elles | Consell Comarcal de la Selva
per Jordi Purtí Pursals, Breda, Catalunya | 20 d'octubre de 2022 a les 10:39 |
Breda és un dels municipis selvatans que participen a la campanya solidària Recicla vidre per elles, que impulsen el Consell Comarcal de la Selva i Ecovidrio, amb la col·laboració de la Fundació Sandra Ibarra i disposarà d'un contenidor rosa per a fomentar el reciclatge d'envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama. La campanya desenvolupada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, s'allargarà fins el 2 de novembre i s'ha presentat de manera oficial aquest dimecres 19 d'octubre a Caldes de Malavella. Els altres municipis selvatans que hi participen són Amer, Blanes i Caldes de Malavella.

En el transcurs de la presentació, Sílvia Mayo, gerent a Catalunya d'Ecovidrio, ha afirmat que els contenidors s'han ubicat en emplaçaments molt concorreguts dels municipis amb l'objectiu que siguin "un altaveu d’aquesta campanya, que uneix dues causes: sensibilitzar sobre el càncer de mama i la importància de cuidar la nostra salut".

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva i alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha instat la ciutadania omplir durant els propers dies aquest iglú de vidre per a "una molt bona i noble doble causa".

Segons les últimes dades relatives a 2021, els habitants de Breda van reciclar un total de 120 tones d'envasos de vidre, fet que suposa que cada habitant va reciclar una mitjana de 31,4 kg. Respecte a la taxa de contenització, Breda se situa en una mitjana de 124 habitants per contenidor, i compta amb un total de 31 contenidors per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

 

Participació