Detingut després de bolcar una autocaravana a l'AP-7 que conduïa drogat i sense carnet

L'accident va tenir lloc a la sortida d'Hostalric i va ser causat per l'alta velocitat del vehicle

Una autocaravana bolcada als accessos de l'AP-7 amb alguns agents de la Policia Locdal d'Hostalric al fons
Una autocaravana bolcada als accessos de l'AP-7 amb alguns agents de la Policia Locdal d'Hostalric al fons | ACN
Redacció
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:28h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les drogues i sense haver-se tret el carnet de conduir a Fogars de la Selva (la Selva). Els fets van passar el dissabte 15 d'octubre, sobre els volts de les nou de la nit, quan l'home portava una autocaravana i va bolcar a la sortida 10 de l'AP-7, dins del terme municipal de Fogars.

Fins al lloc de l'accident hi van anar la Policia Local d'Hostalric, els Mossos, el SEM i els Bombers. A causa de l'accident, sis persones havien quedat atrapades dins del vehicle. L'accident es va produir a causa de l'elevada velocitat que portava l'autocaravana a l'hora d'agafar la sortida i va acabar xocant contra la tanca metàl·lica.

Quan els agents van identificar el conductor van veure que estava sota els efectes d'alguna substància estupefaent i per això li van fer una prova de drogues. El resultat va sortir positiu en consum de cànnabis, cocaïna i amfetamina o metamfetamina. Els Mossos van demanar-li el carnet de conduir i l'home no va poder acreditar que en tingués. Finalment els agents van detenir-lo i van gestionar una grua per retirar l'autocaravana de la sortida de l'autopista.
 

L'alta velocitat va fer bolcar el vehicle. Foto: ACN