Joan Just del KCJ de Sant Celoni seleccionat per disputar el campionat del món de karate

Es disputarà els dies 26, 27, 28 29 i 30 d'octubre a Konya (Turquia)

Joan Just seleccionat per disputar el campionat de karate
Joan Just seleccionat per disputar el campionat de karate | José Maria Rodríguez / RFEK
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:26h
El karateca del KCJ de Sant Celoni, Joan Just Clopés ha sigut seleccionat per la Real Federación Española de Karate, com a competidor de la selecció estatal, en la categoria de Kumite per disputar el Campionat del Món de Karate que se celebrarà els dies 26, 27, 28, 29 i 30 d'octubre a Konya (Turquia).

El karateca del club celoní ha fet fins ara una excel·lent temporada els darrers mesos. S'ha proclamat campió d'Espanya Sub21, a Màlaga el 27 de novembre de l'any passat; Gran Winner de la Lliga Nacional RFEK, a Àvila el 19 de desembre de l'any 2021; Medalla d'or al Campionat d'Espanya Sènior, a Villamedia (la Rioja) el 26 de març de 2022; Campió universitari, a Cartagena el 30 d'abril de 2022; i campió estatal de clubs participant amb l'equip de Club Goju Ryu Torremolinos el passat mes de juny.

Ara ja sota les directrius del seleccionador nacional i el seu equip tècnic farà la preparació física i tècnica/táctica conjuntament amb els seus companys de selecció per afrontar amb el màxim de possibilitats de pujar al pòdium d'aquest Mundial de Karate.