Al Baix Montseny es programen diverses activitats amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

Un cap de setmana solidari a Sant Celoni i una cursa a Breda i Riells i Viabrea

Façana de l'Ajuntament de Sant Celoni il·luminada de color rosa amb motiu del Dia del Càncer de Mama
Façana de l'Ajuntament de Sant Celoni il·luminada de color rosa amb motiu del Dia del Càncer de Mama | NBM / arxiu
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:14h
L'Associació Contra el Càncer organitza a Sant Celoni un cap de setmana solidari amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama que se celebra el 19 d'octubre. D'aquesta manera per aquest proper dissabte 15 d'octubre durant tot el dia hi haurà instal·lada una paradeta de l'AECC, davant de Can Ramis i hi haurà diverses activitats socials com una ballada de sardanes, una ballada de gegants i gegantons de les escoles, un ball en línia i country. A les vuit del vespre és previst il·luminar la façana de l'Ajuntament de color rosa.

Pel diumenge 16 d'octubre hi ha programades més activitats lúdiques com una carpa dels comerciants de Sant Celoni, actuació de castellers, actuació del DJ Eskardi i una botifarrada solidària.

Aquestes, però, no seran les úniques activitats que s'han programat al Baix Montseny amb relació al Dia del Càncer de Mama. El diumenge 23 d'octubre tindrà lloc la cursa Corre per les mames organitzada per la Fundació Oncolliga Girona en un total de 22 poblacions, entre les quals es troben Breda i Riells i Viabrea, per recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. La participació en la cursa inclou un donatiu de 10 euros que es destinarà íntegrament al projecte "Guapes i Valentes" de la Fundació Oncolliga Girona.