Procés participatiu a Can Puigdemir de Vallgorguina per la retolació de la numeració de les parcel·les

Amb el projecte Millorem l'entorn del nostre veïnat l'Associació de Veïns pretén donar una aimatge homogènia de la urbanització

Associació Veïns Can Puigdemir de Vallgorguina
Associació Veïns Can Puigdemir de Vallgorguina | AV Can Puigdemir
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:17h
L'Associació de Veïns de la urbanització Can Puigdemir de Vallgorguina ha engegat un procés participatiu per a la retolació de la nova numeració de les parcel·les de la urbanització amb el lema Millorem l’entorn del nostre veïnat. L'objectiu és promoure un projecte de cohesió social i és per això que els habitants del veïnat poden participar en l'enquesta per saber si el projecte es comparteix d'una forma àmplia i també saber quines son les preferències de disseny i material, d'acord amb l'aprovació definitiva que ha fet l'Ajuntament de Vallgorguina.

Amb el projecte es vol donar una imatge homogènia, neta i endreçada de la urbanització, utilitzant un mateix disseny per a totes les plaques, facilitar la localització dels habitatges als diferents serveis, correus, logística, emergències i incrementar el sentiment de comunitat a Can Puigdemir.

Des de l’associació de Veïns entenen que per que aquest projecte tingui èxit ha de ser atractiu per la gran majoria de veïns i al mateix temps implicar-los en el procés. La intenció es portar-lo a terme durant aquesta tardor, de manera que si el projecte té el suport necessari, poder disposar dels número a finals de novembre.
 
Arxivat a