1 de 10
eleccions municipals 2023

Eduard Vallhonesta i Joan Castaño faran tàndem en la candidatura del PSC a Sant Celoni

Els dos es mostren preparats per fer el relleu a l'actual govern municipal del qual n'han criticat la gestió «el poble està brut, deixat, desendreçat i sense rumb»

En primer pla Joan Castaño i Eduard Vallhonesta | PSC Sant Celoni i La Batllòria
per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 10:24 |
L'actual portaveu de l'agrupació socialista, Eduard Vallhonesta, serà el cap de llista a les municipals de l'any 2023 i estarà acompanyat per l'exalcalde, Joan Castaño (1989-2007) i (2011-2015), que anirà de número dos "anem a per totes, anem a guanyar i a demostrar que ho podem fer" s'ha expressat Vallhonesta durant l'assemblea que ha celebrat l'agrupació del PSC de Sant Celoni i la Batllòria. Aquest dilluns al vespre s'ha escollit el candidat i s'ha aprovat que sigui el tàndem entre el portaveu socialista i l'exalcalde del municipi. Ganes i experiència aportaran Vallhonesta i Castaño que afronten el repte il·lusionats.

Els dos es mostren preparats per fer el relleu a l'actual govern municipal del qual n'han criticat la gestió "el poble està brut, deixat, desendreçat i sense rumb" ha detallat Castaño que considera que "no ens podem permetre el luxe de passar quatre anys més com aquests darrers".


Per canviar l'actual situació, el PSC presenta "un equip que combina l'experiència, el saber fer les coses ben fetes, l'empenta de la gent jove i l'experiència d'en Joan a l'alcaldia" ha explicat Vallhonesta que ha detallat que ha demanat a Castaño que l'acompanyi com a número dos a la llista perquè "ha estat el millor alcalde que hem tingut i és un honor fer tàndem amb ell".

Els dos formaran un equip que estarà al servei dels ciutadans i les ciutadanes. "Estem preparats i sabem el que hem de fer", en aquest sentit, "la prioritat és escoltar als veïns i veïnes", i després "governar i governar bé" ha concretat Castaño.


Amb l'aprovació d'aquest tàndem "avui és el primer dia de l'esperança" ha sentenciat Eduard Vallhonesta que assegura que treballaran de valent per poder tirar endavant tots els projectes que tenen pensats per millorar el municipi.

Les eleccions municipals 2023 a Sant Celoni i la Batllòria
 

 

Participació