Defunció de Mn. Raimon Izard Badia, rector de la Batllòria durant 40 anys

L'any 1974 fou nomenat regent de la parròquia de Nostra Senyora de l'Esperança de La Batllòria i adscrit amb facultats de vicari de la parròquia de Sant Martí de Sant Celoni

Mn Raimon Izard, durant quaranta anys rector de la Batllòria, ha mort a l'edat de 92 anys
Mn Raimon Izard, durant quaranta anys rector de la Batllòria, ha mort a l'edat de 92 anys | Bisbat de Terrassa
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:01h
Mossèn Raimon Izard Badia, que va ser rector de la parròquia de la Batllòria durant quaranta anys, des de 1974 fins a la seva jubilació el 2015, va morir el passat 24 de setembre a l'edat de 92 anys. Va néixer a Sabadell el 3 de gener de 1930. Ingressà en el Seminari Major de Barcelona i rebé la ordenació sacerdotal a la parròquia de Santa Maria de Gràcia el 20 de setembre de l'any 1958.

L’any 1974 fou nomenat regent de la parròquia de Nostra Senyora de l'Esperança de La Batllòria i adscrit amb facultats de vicari de la parròquia de Sant Martí de Sant Celoni. Posteriorment l'any 1976 fou nomenat ecònom de la mateixa parròquia de La Batllòria. L’any 1989 va ser nomenat Arxipreste de Montseny i també membre del Consell Presbiteral.

L'any 2001 fou nomenat administrador parroquial de Sant Andreu de Vallgorguina, mantenint també el servei a la parròquia de la Batllòria. Durant aquest temps, entre setmana, residia a Barcelona i col·laborava a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. Mn. Izard cultivà també l'art, dedicant-se a la pintura artística.