1 de 10
fires i festes

Roger Torrent visita la 10a Fira de l'Olla de Breda

Aquest diumenge el mediàtic Marc Ribas farà una demostració de cuina feta amb terrissa

El conseller Roger Torrent i l'alcalde Dídac Manresa en una parada de la Fira de l'Olla de Breda | Jordi Purtí
per Redacció, Breda, Catalunya | 9 d'octubre de 2022 a les 11:45 |
El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, ha visitat aquest dissabte a la tarda Breda. Ha passejat per la 10a Fira de l'Olla amb l'alcalde, Dídac Manresa, juntament amb regidors de l'equip de govern i ha parlat amb expositors presents. També ha aprofitat la visita per signar en el llibre de visites de l'Ajuntament i del Museu Aragay.

La Fira de l'Olla se celebra aquest cap de setmana del 8 i el 9 d'octubre Breda. Durant dos dies el nucli històric del municipi es transforma per acollir l'esdeveniment que dona a conèixer el sector ceramista i terrissaire, puntal durant generacions en el desenvolupament econòmic de la Vila de Breda.


Un cap de setmana per mostrar la qualitat de la terrissa i ceràmica bredenca i la seva versatilitat en les aplicacions dels diferents productes a la vida quotidiana, especialment la de la gastronomia.
Aquest diumenge. Al migdia tindrà lloc una de les grans novetats d'aquesta edició: una nova demostració de cuina feta amb terrissa de Breda, aquesta vegada amb un convidat il·lustre com és Marc Ribas, xef i presentador  del programa Joc de Cartes de Televisió de Catalunya. Relacionat també amb el vessant gastronòmic de la Fira de l'Olla no faltaran els anomenats Menús de Cassola, propostes de diversos restaurants del municipi que oferiran un menú amb plats on la terrissa és clau en la seva elaboració.
Participació