Josep Maria Minguella participa a Sant Celoni en un col·loqui amb socis del FC Barcelona

Considera que l'etapa de Leo Messi com a jugador del Barça ja és passat

Josep Maria Minguella (esquerra) i Rafael Campos durant el col·loqui a Sant Celoni
Josep Maria Minguella (esquerra) i Rafael Campos durant el col·loqui a Sant Celoni | Jordi Purtí
09 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:49h
Josep Maria Minguella, exagent de futbolistes i també exentrenador, ha participat aquest dissabte a un col·loqui en el qual hi ha assistit més d'una vintena de socis i seguidors del FC Barcelona, als quals els ha anat responent totes les preguntes que li han fet. L'exagent, amb incidència en la contractació de Diego Armando Maradona, Hristo Stoichkov i Romario, en la presidència de Josep Lluís Núñez i de Leo Messi amb Joan Gaspart.

Durant el col·loqui, celebrat a Els Avets, Minguella va insistir molt en què la figura del secretari tècnic és la més important en l'estructura esportiva del club "perquè és el responsable d'encertar en els fitxatges i el que no pot ser és que en els darrers anys el Barça hagi tingut cinc o sis responsables diferents".

També va considerar que el fitxatge d'Ousmane Dembélé quan pràcticament tenia emparaulat a Kylian Mbappé quan jugava al Mònaco i el que no accepta de cap manera és el preu que es va pagar pels fitxatges, no solament de Dembélé sinó també per Philippe Coutinho i Antoine Griezmann.

En clau econòmica considera que el FC Barcelona és un club "arruïnat" i que no li estranyarà gens ni mica que en un futur més o menys immediat hi hagi un fons d'inversió que es faci càrrec del club "el soci cada vegada hi pinta menys".

I pel que fa als rumors cada vegada més insistents del retorn de Leo Messi al club és de l'opinió que "la seva etapa com a jugador ja ha passat", diu que es mereix un homenatge i que tingui un comiat com cap, però tornar a jugar no ho veu factible.

Minguella també va dir que no creu que la UEFA passi factura pel tema de la Superlliga "ja veurem com acabarà el tema", però en el tema dels arbritatges cal que algú del club és dediqui a treballar aquestes qüestions des dels despatxos. 

Al col·loqui també hi va participar l'agent FIFA el mataroní Rafael Campos, també exjugador coincidint amb Antoni Pujals i expresident del Mataró.
Arxivat a