Sant Celoni es prepara per rebre el gegantó Mau amb una «Onada d'agraïments»

Aquest divendres visitaran l'Hospital Sant Joan de Déu, la conselleria de Salut i la Residència Maranatha de Cardedeu

El gegantó Mau durant la visita a l'Hospital Sant Joan de Déu
El gegantó Mau durant la visita a l'Hospital Sant Joan de Déu | Geganters de Sant Celoni
07 d'octubre del 2022
Actualitzat el 08 d'octubre a les 16:29h
L'Onada d'agraïments que durant tres setmanes ha portat la colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni, amb el gegantó Mau, s'acaba avui divendres 7 d'octubre. En aquests dies han visitat més d'una quarantena d'hospitals de tot Catalunya i recorregut més de 1.800 quilòmetres per agrair a les i els professionals sanitaris la seva tasca durant la pandèmia de la Covid-19.

Com a punt final, el gegantó Mau visitarà un hospital emblemàtic com és el de Sant Joan de Déu, una visita anunciada en els panels lluminosos del centre sanitari i, tot seguit es dirigiran cap a la conselleria de Salut on el conseller Josep Maria Argimon els espera cap a dos quarts de dotze del migdia. En aquest acte, Jordi Delmau, en nom de tota la colla, lliurarà els desitjos que tots els hospitals de Catalunya que han visitat els han entregat.

Abans d'arribar a Sant Celoni, el gegantó Mau s'aturarà a la Residència Maranatha de Cardedeu com a última visita de l'Onada d'agraïments. Les visites d'aquests darrers dies s'ha centrat bàsicament als hospitals de l'àrea de Barcelona com del Mar, Badalona, Germans Trias i Pujol, Bellvitge, Sant Pau, Clínic i el CUAP Casernes. També a Granollers i Mataró.

D'altra banda, Sant Celoni es prepara per rebre la colla de Geganters amb una gran festa a partir de les 7 de la tarda. Se'ls espera a la plaça 1 d'octubre on també hi seran presents els gegants de Sant Celoni, Martí i Maria del Puig, i tot seguit aniran en cercavila fins la plaça de la Vila.
 

Onada d'agraïments als hospitals Sant Pau, del Mar i Bellvitge Foto: Geganters de Sant Celoni

 

Onada d'agraïments als hospitals Clínic, Vall d'Hebron, Granollers i Badalona Foto: Geganters de Sant Celoni


Onada d'Agraïments

Arxivat a