L'inspector de la Policia Local de Sant Celoni anuncia que es jubila

Albert Brunet ho ha fet saber en el seu discurs de l'acte de celebració de la Diada de la Policia Local: «Serà la meva darrera Diada»

Albert Brunet, inspector de la Policia Local de Sant Celoni
Albert Brunet, inspector de la Policia Local de Sant Celoni | Jordi Purtí
06 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:40h
Albert Brunet, inspector de la Policia Local de Sant Celoni, ha anunciat aquest migdia que es jubila i deixarà pas a noves generacions de policies més joves. Ho ha fet saber en el decurs del seu discurs en la Diada de la Policia Local de Sant Celoni, emmarcada en el dia del patró dels àngels custodis i, en aquest cas, Sant Miquel. L'acte ha tingut lloc a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni.

"Serà la meva darrere Diada i el meu darrer acte oficial perquè em jubilo", ha dit l'inspector. L'acte té la finalitat d'agraïment públic amb els serveis prestats durant tot l'any pels agents de la Policia Local de Sant Celoni i també de reconeixement dels serveis més destacats.

Entre aquests reconeixements el de Cristòbal Navarro, pels seus 25 anys de servei al cos, la incorporació de l'Escola de Policia de dos agents de carrera, el record per aquells agents que estan de baixa per diversos motius i també el reconeixement a serveis prestats per agents dels Mossos d'Esquadra o agents d'altres policies locals veïnes.

Brunet també ha elogiat la celebració de la Diada perquè "cohesiona l'equip. No deixeu de fer-la", ha emfatitzat l'inspector. Va començar la seva carrera quan tenia 20 anys a Girona i després ha passat per La Jonquera, Banyoles i Sant Feliu de Guíxols. A Sant Celoni hi ha estat els darrers vuit anys i mig dels trenta-vuit que ha dedicat a la professió.
 

Albert Brunet amb tots els agents de la Policia Local de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

L'agent Cristóbal Navarro recull el seu guardó de mèrit pels 25 anys de policia Foto: Jordi Purtí






 
Arxivat a