Marc Ribas farà una demostració de cuina amb terrissa a la 10a Fira de l'Olla de Breda

El presentador del programa Joc de Cartes de TV3 serà un dels protagonistes juntament amb un ampli programa d'activitats

Torna la Fira de l'Olla
Torna la Fira de l'Olla | Ajuntament Breda
Redacció
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:31h
El cap de setmana del 8 i el 9 d'octubre Breda celebrarà la desena edició de la Fira de l'Olla. Durant dos dies el nucli històric del municipi es transformarà per acollir l'esdeveniment que dona a conèixer el sector ceramista i terrissaire, puntal durant generacions en el desenvolupament econòmic de la Vila de Breda.

Un cap de setmana per mostrar la qualitat de la terrissa i ceràmica bredenca i la seva versatilitat en les aplicacions dels diferents productes a la vida quotidiana, especialment la de la gastronomia.

Des de la seva edició inicial la Fira de l'Olla de Breda ha anat consolidant l'aposta per fer un esdeveniment proper i atractiu al públic, combinant l'oferta comercial amb propostes d'oci i un fort component divulgatiu. Així, durant tot el cap de setmana ceramistes i terrissaires, tant de Breda com d'altres indrets, mostraran els seus millors productes als expositors disposats al recinte de la Fira.

A més, la Fira de l'Olla comptarà amb demostracions d'elaboració de ceràmica, exposicions i conferències, tallers d'elaboració de ceràmica per a adults i per a la mainada, jocs i concursos i un fort component gastronòmic, que inclou tastets de plats cuinats amb cassoles de Breda, un showcooking del cuiner televisiu Marc Ribas i un tast de vins elaborats en àmfora de terrissa i de formatges de tupí.

Un cap de setmana farcit de propostes per a tots els gustos i edats en el que Breda posa a l’aparador la seva experiència en l’ofici de la ceràmica i la terrissa, una tradició local documentada des del segle XV.

Programa complet de la Fira de l'Olla 2022

Programa Web Fira Olla 22 by jordi purtí