Projecció de la pel·lícula Alcarràs a Santa Maria de Palautordera en el marc de la Tardor Ecosocial

Ho impulsa l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental amb activitats formatives, projeccions, fires, i actes culturals

La Tardor Ecosocial s'ha presentat aquest dilluns a Granollers
La Tardor Ecosocial s'ha presentat aquest dilluns a Granollers | Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Redacció
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:44h
Gairebé una trentena d'actes a Cardedeu, Santa Maria de Palautordera, Granollers i Montornès conformen la Tardor Ecosocial de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, i que porta per lema #comalVallèsnohihaESS. S'hi podran trobar activitats formatives, projeccions, fires, actes culturals i activitats adreçades a tots els públics per parlar d'economia social, de reptes col·lectius i de transformació social.

Enguany, per primer cop, l'Ateneu Cooperatiu ha volgut agrupar dins d'un mateix paraigua les tres principals fires d'economia social i solidària de la comarca, així com altres actes, com les jornades de consum agroecològic i cooperativisme de Santa Maria de Palautordera, els dies 8 i 9 d’octubre, amb tallers, debats i la projecció de la pel·lícula Alcarràs.

Montse Lamata, coordinadora estratègica de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha destacat la importància de col·laborar amb les administracions locals "per promoure i visibilitzar l'economia social, i per enxarxar-nos". Aquesta col·laboració dona fruit amb les tres grans fires del territori, que totes elles arriben enguany a les seves cinquenes edicions.