Ingressa a presó el presumpte autor de sis robatoris amb força a Sant Antoni de Vilamajor i Granollers

El modus operandi era pràcticament sempre el mateix: l'autor trencava una finestra per accedir a l'interior

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos | Mossos d'Esquadra
Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:43h
Els Mossos d'Esquadra de Granollers van detenir, el passat 27 de setembre, un home de 24 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a domicilis, dos robatoris amb força a establiments i un robatori amb intimidació.

Els investigadors van detectar que, en un curt espai de temps, van haver-hi quatre robatoris amb força a Sant Antoni de Vilamajor. El fets, poc especialitzats, van fer pensar des d'un primer moment que l'autor era una persona resident al municipi o a un municipi proper.

El modus operandi era pràcticament sempre el mateix: l'autor trencava una finestra per accedir a l'interior i, un cop dintre, sostreia objectes que estiguessin al seu abast, tals com joies, roba, aparells d'electrònica o menjar. Entre el 8 i el 16 de setembre es van produir quatre robatoris amb força a Sant Antoni de Vilamajor, dos a domicilis i dos a establiments.

Amb tota la informació recopilada, el dia 27 de setembre els investigadors van detenir el presumpte autor dels fets a Sant Antoni de Vilamajor. El dia següent, el 28 de setembre, es va fer sota manament judicial una entrada i escorcoll al domicili del detingut, a Sant Pere de Vilamajor, on els mossos van localitzar roba i objectes presumptament sostrets en els robatoris.

A banda, els investigadors relacionen el detingut amb dos robatoris amb força a domicilis ocorreguts a Granollers els dies 20 i 21 de setembre, i un robatori amb intimidació en un establiment comercial també a Granollers que va tenir lloc el dia 13 de setembre.

El detingut va passar a disposició judicial el passat 28 de setembre davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, el qual va decretar el seu ingrés a presó.