L'«Onada d'agraïments» dels Geganters de Sant Celoni a punt per encarar la darrera setmana

En els darrers dies el gegantó Mau ha visitats hospitals de les comarques de l'Alt Camp, Baix i Alt Penedès, Garraf, Anoia i Bages

El gegantó Mau al Pius Hospital de Valls
El gegantó Mau al Pius Hospital de Valls | Geganters de Sant Celoni
02 d'octubre del 2022
Actualitzat el 03 d'octubre a les 11:19h

Malgrat l'imprevist de l'avaria de l'autocaravana que ha trastocat una mica els plans el gegantó Mau, acompanyat de diversos membres de la colla de Geganters de Sant Celoni, continuen amb el projecte de l'Onada d'agraïments al personal sanitari de més d'una quarantena d'hospitals de les quatre demarcacions de Catalunya, pel seu esforç i dedicació durant la pandèmia de la Covid-19.

Aquest diumenge l'Onada gegant ha arribat a Althaia - Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Manresa. Com en els altres hospitals parlaments amb els agraïments, lliurament de desitjos ni ballada del gegantó al so de la gralla.

A punt d'encarar ja la darrera setmana del recorregut que va començar el passat 16 de setembre a l'Hospital de Sant Celoni, en els darrers quatre dies la colla de Geganters han visitat el Pius Hospital de Valls, l'Hospital del Vendrell, el Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, el Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf Hospital Comarcal Alt Penedès de Vilafranca del Penedès i el Consorci Sanitari de l'Anoia Hospital Universitari d'Igualada, un dels que més van patir a l'inici de la pandèmia.

Una rebuda especial van tenir a l'Hospital Pius de Valls "Mau ha estat rebut pels treballadors i treballadores del centre sanitari i també pels alumnes del Col·legi Claret que hi han portat el nan de l'escola, estrenat per les passades Festes Decennals, i que ret homenatge a la vallenca Francesca Yvern Gelambí, que va ser cap de les infermeres de l'Hospital de Sang de Valls durant la Guerra Civil. A la recepció hi han participat també l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Laia Castells, i la gerent del Pius Hospital, Noemí Nieto, que han agraït la visita de la colla gegantera de Sant Celoni.
Arxivat a