Detingudes tres persones que acabaven de fer una transacció amb 2,15 kg de marihuana

Una patrulla de paisà dels mossos va seguir un vehicle des de Sant Celoni fins a Fogars de la Selva i va veure com feien la venda de la droga en sortir de l'AP-7

Els Mossos comissen 2,15 kg de marihuana, 1.250 euros i un telèfon mòbil al Baix Montseny
Els Mossos comissen 2,15 kg de marihuana, 1.250 euros i un telèfon mòbil al Baix Montseny | Mossos Esquadra
Redacció
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:42h
Els Mossos d'Esquadra de Granollers van detenir, el passat 27 de setembre, tres homes de 27, 34 i 57 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Dimarts passat  una dotació dels Mossos d'Esquadra de paisà estava fent patrullatge de prevenció de delictes a l'AP-7. Cap a les 13 hores, a l'alçada de Sant Celoni, van detectar un  turisme amb una conducció erràtica i canviant que els va fer sospitar que pogués estar involucrat en algun fet il·lícit penal.
 
Després de seguir-lo, van veure que va agafar la sortida d'Hostalric i estacionava en una benzinera a Fogars de la Selva, on l'esperaven dues furgonetes aturades en una zona apartada. Els conductors dels tres vehicles van baixar i van fer una transacció amb una gran quantitat de diners, fet que va fer sospitar als agents que es tractava d'una venda de droga.
 
Els policies es van identificar com a agents del cos de Mossos d’Esquadra i van escorcollar tant les persones com els vehicles. El resultat va ser el comís d'un telèfon mòbil, 1.250 euros i una bossa premsada al buit amb 2,15 kg de cabdells de marihuana.
 
Per aquests fets els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. El dia 28 setembre van passar a disposició judicial davant al Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar llibertat amb càrrecs per als tres.
 
 
Arxivat a