Llinars del Vallès fa un reconeixement als i les millors esportitstes del municipi

També s'han fet dos reconeixemts als valors esportius

Gala de reconeixement als i les millors esportistes de Llinars del Vallès 2022
Gala de reconeixement als i les millors esportistes de Llinars del Vallès 2022 | Aj Llinars del Vallès
Redacció
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:14h

El pavelló 1 d'Octubre de llinars del Vallès ha acollit una nova edició de l'acte de reconeixement als i les millors esportistes del municipi. Enguany els premiats han estat Pep Auladell, del Club Billar Llinars; José Paleo, del Club de Petanca Llinars atlètic; Jordi Villaret, president del Centre excursionista Llinars; Mikel, president del Club Futbol Sala Llinars i Jaume Majoral, president del Club Bàsquet Llinars.

El reconeixement als valors esportius ha estat, aquest any, per a Jaume Vila, que ha presidit durant més de 25 anys el Club Billar Llinars; i per a Susi Rovira, per la seva vinculació i implicació durant 20 anys al Club Bàsquet Llinars i al Centre excursionista.

La gala, celebrada el passat 24 de setembre, va ser conduïda per Maria Jover i va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Mònica López, regidora d'Esports i Joventut; i representants de diverses entitats esportives del poble que van ser els encarregats de repartir els guardons entre premiats i premiades. Durant la gala es va poder gaudir de les actuacions de l'Escola de Dansa Vocacions, Rítmica CEL i de l'Associació de Balls de Saló.