L'espectacle «Bona Gent» de Quim Masferrer un dels atractius de la Festa Major de Vallgorguina

Se celebrarà durant tot aquest cap de setmana de la Mercè

Redacció
23 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:02h
«Bona gent», amb Quim Masferrer aquest divendres a la Festa Major de Vallgorguina
«Bona gent», amb Quim Masferrer aquest divendres a la Festa Major de Vallgorguina | La Fact Terrassa
Vallgorguina té animació de Festa Major des del cap de setmana passat i que s'han anat succeint durant la sertymana amb els Tastets Musicals, però és aquest cap de setmana de la Mercè qon s'aglutinen la majoria de les activitats. I aquest divendres un dels plats forts de la festa amb l'espectacle Bona Gent del baixmontsenyenc Quim Masferrer, al poliesportiu a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Una festa que l'alcalde Joan Mora ha qualificat "d'un programa perquè tothom en gaudeixi en majúscules i amb normalitat, després de dos anys de no poder-ho fer". Durant tots aquests dies festius els veïns i veïnes de Vallgorguina i els seus visitants podran gaudir de diversos concerts i activitats musicals com l'Orquestra Mitjanit en la Nit Jove, d'espectacles teatrals com Bojos del Bisturí amb el grup local de teatre, el correfoc i castell de focs de demà dissabte.

I per diumenge s'ha reservat la 36a Trobada de Gegants, el concurs de pintura ràpida, la ballada de sardanes i l'actuació de Bastoners. I a Vallgorguina no hi pot faltar la competició festiva de Senglars i Guillots. Com diu l'alcalde, "la Festa major de tot el poble".

Programa FM Vallgorguina 20... by jordi purtí

Arxivat a