Enric Molla presenta a Sant Celoni el llibre «Després del Silenci. Crònica des de Sant Celoni dels anys de la transició»

L'obra, prologada per Sara González, contextualitza el pas de la dictadura a la democràcia (1975-1981) a través de vuit testimonis

Coberta i contracoberta del llibre Després del Silenci
Coberta i contracoberta del llibre Després del Silenci | Punto Rojo Libros
Redacció
22 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:26h
Aquest dissabte 24 de setembre a les 12 del migdia tindrà lloc a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni la presentació del llibreDesprés del Silenci. Crònica des de Sant Celoni dels anys de la transició (Punto Rojo Libros), d'Enric Molla i Trunas. El llibre contextualitza els esdeveniments històrics d'àmbit general que va comportar la Transició (1975-1981) a l'Estat espanyol i els més pròxims.

Un pas de la dictadura a la democràcia que va comportar canvis polítics, socials i econòmics significatius: nous polítics i nous ajuntaments, les classes de català, la recatalanització dels noms dels carrers, els mítings, les lluites de poder, la repressió encara... Tots aquests esdeveniments es van viure a Sant Celoni d'una manera peculiar.

Uns esdeveniments que vuit dels seus protagonistes expliquen al llarg del llibre: Joan Agustí, Martí Boada, Joan Castaño, Ferran Catarineu, Joan Coll, Xavier Monclús, Jordi Purtí i Pep TarragóDesprés del Silenci. Crònica des de Sant Celoni dels anys de la transició esatà prologat per la periodista Sara González.

La presentació del llibre s'emmarca en les activitats de Tast de Llibres de la Biblioteca L'Escorxador de Sant Celoni.
 
Arxivat a