baix montseny, cataalunya

«Baix Montseny, bons moments», vídeo promocional dels principals atractius turístics de la zona

L'objectiu de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny també és destacar la situació privilegiada que representa el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor

per Redacció, Baix Montseny, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 09:18 |


Des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada pels quinze municipis de la zona del Baix Montseny, s’ha realitzat un vídeo promocional conjunt amb l'objectiu de presentar els principals atractius turístics de la zona, a més de la situació privilegiada que suposa el Baix Montseny, amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

Al llarg del vídeo es poden veure diferents paisatges i llocs característics dels municipis fent al·lusió a la gastronomia, el patrimoni, les festes i tradicions, les activitats culturals, els itineraris senderistes i cicloturistes i els allotjaments de a la zona.

Aquest projecte vol promocionar un turisme sostenible i natural envoltat dels nostres paratges, i tota l'oferta lúdica i esportiva que ofereixen els municipis del Baix Montseny sota el lema “Baix Montseny, bons moments”. El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Immaterial Vallès i Circ Cric.

 

Participació