1 de 10
Coronavirus

L'«Onada d'Agraïments» de Geganters de Sant Celoni ja ha passat per vuit hospitals de la demarcació de Girona

El reconeixement als professionals sanitaris en els darrers dos dies ha arribat als hospitals de Figueres, Banyoles, Olot i Campdevànol

ls Geganters de Sant Celoni a la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles | Geganters de Sant Celoni
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 16:59 |
L'Onada d'Agraïments, el projecte de Geganters de Sant Celoni per reconéixer la tasca als professionals sanitaris pel seu ersforç en temps de la Covid-19, ja ha passat pels hospitals i centres sanitaris de la demarcació de Girona programats. En aquests dos darrers dies l'autocaravana amab el gegantó Mau ha visitat els hospitals de Figueres, Banyoles, Olot i Campdevànol. En total a la demarcació de Girona des de dissabte passat la comitiva dels Geganters de Sant Celoni han sigut rebut a vuit hospitals de les comarques de la Selva, Gironès, Baix Empordà, Alt Empordà, Pla de l'Estany, Garrotxa i Ripollès.

A més d'aquests hospitals de les comarques gironines el gegantó Mau també ha estat als hospitals de Sant Celoni, on va començar el camí, i l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Jordi Deumal, el geganter de Sant Celoni que voltarà per tots els hospitals, ha destacat "la molt bona rebuda que tenim a tots els centres sanitaris".

 
Tots els hospitals i centres sanitaris que visiten reben una mena de diploma amb la inscripció "Gràcies a tot el personal sanitari que ha donat resposta a la Covid-19". També un adhesiu amb el logo de l'Onada perquè l'enganxin a la porta d'entrada, una manera de fer visible que els Geganters de Sant Celoni hi han passat en el marc del projecte Onada d'Agraïments. Jordi Deumal també els llegeix un escrit, el mateix a tots el centres que visita, expressant el reconeixement a l'esforç dels sanitaris.
Per la seva banda, els hospitals que es visiten lliuren als Geganters un desig que arribarà al Departament de Salut. Fins el pròxim 7 d'octubre portaran els Geganters de Sant Celoni, impulsors del projecte, visitaran 43 hospitals de tot Catalunya i el Departament de Salut recorrent 1.800 quilòmetres per tot Catalunya.
 

El Gegantó Mau ha visitats centres sanitaris de Figueres, Bantoles, Olot i Campdevànols en els darrers dos dies en el marc del projecte Onada d'Agraïments Foto: Geganters de Sant Celoni 

 

Participació