L'«Onada d'Agraïments» de Geganters de Sant Celoni ja ha passat per vuit hospitals de la demarcació de Girona

El reconeixement als professionals sanitaris en els darrers dos dies ha arribat als hospitals de Figueres, Banyoles, Olot i Campdevànol

ls Geganters de Sant Celoni a la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles
ls Geganters de Sant Celoni a la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles | Geganters de Sant Celoni
21 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:02h
L'Onada d'Agraïments, el projecte de Geganters de Sant Celoni per reconéixer la tasca als professionals sanitaris pel seu ersforç en temps de la Covid-19, ja ha passat pels hospitals i centres sanitaris de la demarcació de Girona programats. En aquests dos darrers dies l'autocaravana amab el gegantó Mau ha visitat els hospitals de Figueres, Banyoles, Olot i Campdevànol. En total a la demarcació de Girona des de dissabte passat la comitiva dels Geganters de Sant Celoni han sigut rebut a vuit hospitals de les comarques de la Selva, Gironès, Baix Empordà, Alt Empordà, Pla de l'Estany, Garrotxa i Ripollès.

A més d'aquests hospitals de les comarques gironines el gegantó Mau també ha estat als hospitals de Sant Celoni, on va començar el camí, i l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Jordi Deumal, el geganter de Sant Celoni que voltarà per tots els hospitals, ha destacat "la molt bona rebuda que tenim a tots els centres sanitaris".
 
Arxivat a