DELICTES

Nou detinguts en un dispositiu policial contra una presumpta banda de segrestadors de l'àrea de Barcelona

El cos ha desplegat 200 agents a Mataró, Argentona, Llinars, Badalona, Sant Adrià i l'Hospitalet

Imatge d'arxiu d'un desplegament policial. | Juanma Peláez
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 10:08 |
Els Mossos d'Esquadra han desplegat a les 7:00 del matí d'aquest dimarts 200 agents en un dispositiu contra una organització criminal relacionada amb un segrest per un deute pendent i altres delictes violents. Hi han intervingut efectius de la divisió d'investigació criminal, de la protecció de persones i béns (ARRO), de la brigada d'ordre públic (BRIMO), del Grup Especial d'Intervenció (GEI) i de la patrulla canina. El cas està sota secret judicial.
 

L'ampli dispositiu del cos ha fet 10 entrades a Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Mataró i Argentona (Maresme), Badalona, Hospitalet i Sant Adrià del Besòs (Barcelonès). Hi ha nou persones detingudes. A Sant Adrià se n'hauria arrestat, almenys, una. Concretament, al carrer Saturn del barri de La Mina, una zona que darrerament ha estat notícia pels enfrontaments entre bandes.

Aquest mateix dilluns a última hora han mort a trets un home de 44 anys. Amb ell, ja són tres els homicidis a La Mina en només tres dies, els dos darrers també per arma de foc. En aquest cas, el lamentable succés s'hauria produït arran d'una discussió per una plaça d'aparcament entre dos individus de clans rivals. El cas està, també, sota secret de sumari.


L'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, ha condemnat els fets i ha reclamat al cos que incrementi la presència d'efectius al barri. "La Mina mereix dignitat i poder fer vida normal i segura", ha defensat la militant del PSC al seu compte de Twitter. 
 

 

Participació