1 de 10
coronavirus

L'«Onada d'Agraïments» dels Geganters de Sant Celoni es fa gran

Des de divendres passat ja han visitat diversos hospitals per agrair al personal sanitari el seu esforç en temps de Covid-19

El geganter Jordi Deumal a l'Hospital de Palamós | Geganters de Sant Celoni
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni, Catalunya | 19 de setembre de 2022 a les 16:02 |
L'Onada d'Agraïments del gegantó Mau, de Geganters de Sant Celoni, es va fent gran des que divendres de la setmana passada van visitar els sanitaris del Sociosanitari Verge del Puig, l'hospital i el CAP de Sant Celoni per agrair la tasca del personal sanitari que ha donat resposta a la Covid-19.

Darrera dels tres centres sanitaris de Sant Celoni ja han visitat l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella (Maresme), Hospital Comarcal de la Selva - Hospital de Blanes (Selva), Hospital Santa Caterina de Girona (Gironès), Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona (Gironès) i Hospital de Palamós (Baix Empordà). Per aquest dilluns 19 de setembre també està previst visitar la Fundació Salut Empordà - Hospital de Figueres (Alt Empordà).


Per demà dimarts les visites estan programades a la Clínica Sales Infirmorum de Banyoles (Pla de l'Estany) i la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (Garrotxa).Tots els hospitals i centres sanitaris que visiten reben una mena de diploma amb la inscripció "Gràcies a tot el personal sanitari que ha donat resposta a la Covid-19". També un adhesiu amb el logo de l'Onada perquè l'enganxin a la porta d'entrada, una manera de fer visible que els Geganters de Sant Celoni hi han passat en eñ marc del projecte Onada d'Agraïments. Jordi Deumal també els llegeix un escrit, el mateix a tots el centres que visita, expressant el reconeixement l'esforç dels sanitaris.

Per la seva banda, els hospitals que es visiten lliuren als Geganters un desig que arribarà al Departament de Salut. Fins el pròxim 7 d'octubre portaran els Geganters de Sant Celoni, impulsors del projecte, visitaran 43 hospitals de tot Catalunya i el Departament de Salut recorrent 1.800 quilòmetres per tot Catalunya.

 

L'Onada d'Agraïments arriba a diversos hospitals de Catalunya Foto: Geganters de Sant Celoni

Participació