1 de 10
coronavirus

Geganters de Sant Celoni ha començat l'«Onada d'Agraïments» al personal sanitari per la Covid-19

El gegantó Mau ha visitat el Sociosanitari Verge del Puig i els sanitaris de l'Hospital i el CAP de Sant Celoni

El gegantó Mau amb un grup de geganters i personal sanitari a l'Hospital de Sant Celoni en el començament de l'Onada d'agraïments | Jordi Novell
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni, Catalunya | 16 de setembre de 2022 a les 16:09 |
"Aquesta és la millor manera d'agrair als sanitaris i tota la gent que treballa als hospitals, ja que és un agraïment que arriba al cor", així s'ha expressat aquest migdia José Antonio Neguillo, director gerent de l'Hospital de Sant Celoni en el primer pas del projecte "Onada d'agraïments" a tot el personal sanitari que va haver de fer front a la Covid-19. Des d'avui i fins el pròxim 7 d'octubre portaran a terme els Geganters de Sant Celoni, impulsors del projecte, recorrent 43 hospitals de tot Catalunya i el Departament de Salut.

"La pandèmia va ser una prova de foc per a tots nosaltres. avui encara estem treballant molt", ha dit Maria del Puig Deulofeu, responsable dels CAP del Baix Montseny. "És un orgull per Sant Celoni. Tota la sort en aquesta aventura que comença avui per agrair la gent que treballa i ha treballat molt dur, perquè les coses sembla que siguin normals quan deixen de passar. El dia a dia és dur i complicat", ha manifestat Raül Garcia, president del Patronat de l'Hospital i alcalde de Sant Celoni.


Una petita cercavila amb el gegantó Mau des de la plaça de la Vila de Sant Celoni fins a l'Hospital de Sant Celoni, passat pel Sociosanitari Verge del Puig de Sant Celoni, ha començat aquesta onada d'agraïments que a través de Jordi Deumal, i qui el vulgui acompanyar, rebran hospitals de tot Catalunya fins el pròxim 7 d'octubre, recorrent amb una autocaravana logotipada 1.800 quilòmetres. "Això és molt emotiu", ha dit el geganter celoní.L'Hospital i el CAP de Sant Celoni han estat els primers centres que han rebut una mena de diploma amb la inscripció "Gràcies a tot el personal sanitari que ha donat resposta a la Covid-19". També un adhesiu amb el logo de l'Onada "perquè l'enganxin a la porta d'entrada, una manera de fer visible que nosaltres hi hem passat", ha dit el geganter celoní. Això és molt emotiu. Jordi Deumal també ha llegit un escrit, el mateix que llegirà a tots el centres que visiti, reconeixent l'esforç dels sanitaris.
 

El gegantó Mau de Geganters de Sant Celoni arribant a l'Hospital de Sant Celoni per començar l'Onada d'agraïments Foto: Jordi Purtí

 

Participació