Tortell Poltrona inaugurarà el festival MIMAA d'Arbúcies

A la mostra d'arts escèniques s’hi podrà trobar circ, titelles, música, performance, dansa o teatre gestual

Tortell Poltrona
Tortell Poltrona | ACN
Pere Pratdesaba
14 de setembre del 2022
Actualitzat a la 13:36h
Festival MIMAA és un festival d’arts escèniques que se celebrarà a Arbúcies i que vol posar en valor diferents disciplines artístiques apropant-les a tothom i donant suport al sector en els àmbits artístics, tècnics, voluntaris, institucions i tots aquells que en puguin formar part.  Un festival multidisciplinar amb una programació on es podran trobar actuacions de circ, pallassos, titelles, música, performance, site specífic, dansa, teatre gestual...

El festival es farà durant el proper cap de setmana, del 16 al 18 de setembre. L’estrena, el proper divendres a les 7 de la tarda, anirà a càrrec, de tota una institució del món de circ: Tortell Poltrona.

Pels diferents escenaris del certamen hi passaran artistes en la seva gran majoria desconeguts però molt interessants des d'un punt de vista artístic i també humà.  Aquesta vessant és la que els responsables de MIMAA hi creuen fermament, oferint, segons expliquen, "un oasi on somniar, on tot és possible, en espais públics, amb tota la diversitat de persones que vulguin ser-hi, sense excepció i, sobretot, sense exclusió." 

 Programació i entrades, aquí
Arxivat a