Més de 4.200 alumnes de Sant Celoni i la Batllòria ja omplen els centres escolars del municipi

El curs ha començat de manera normalitzada després que la Covid-19 ha marcat els tres darrers

Un nen anant a l'escola
Un nen anant a l'escola | Martí Albesa
Redacció
09 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:47h
Aquesta setmana, d'acord amb la informació de l'Ajuntament, més de 4.000 alumnes han començat l'escola a Sant Celoni i la Batllòria de forma normalitzada després que els tres darrers cursos hagin estat marcats per la pandèmia Covid-19. Per cicles, les dades són les següents:

Primer cicle d'Educació Infantil
175 alumnes han començat el curs a les escoles bressol del municipi. Un 40% més d’alumnes que el curs passat. Aquest increment és causat per la gratuïtat de l'I2.

Segon cicle d'Educació Infantil
Més de 180 infants han iniciat la seva escolarització a P3. Totes les famílies han pogut escollir l’escola en primera opció. Es percep el descens de la natalitat al municipi, però també un cert increment de matriculacions d’alumnes provinents de municipis veïns, fet que fa que tots els centres educatius hagin tingut suficients matrícules per tirar endavant els grups de P3.

Educació Primària
Es manté força constant el nombre d'alumnes a l'Educació Primària amb més de 1.500 alumnes. Cal destacar que, com en els darrers anys, algunes aules de primària fan desdoblaments de grups per oferir una millor atenció a l’alumnat.

Educació Secundària Obligatòria
L’Educació Secundària Obligatòria incrementa el nombre d’alumnes que ja supera els 1.900. Això s’explica perquè es recull l’increment que hi ha hagut a les aules de Primària en els darrers anys. Aquest curs cal destacar que l’IE Pallerola ja disposa de tots els nivells de l’ESO.

Batxillerat i Cicles Formatius
Cal destacar la posada en funcionament del nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà "Operacions de Laboratori" i l'inici de 2n curs del Batxillerat Artístic, ampliant així l'oferta formativa d’educació postobligatòria al municipi.

La regidora d'Educació, Anaïs Medina, felicita els centres educatius per "l’esforç que fan any rere any per incrementar l'èxit educatiu dels nostres infants i pel compromís i col·laboració amb l'entorn perquè l'aprenentatge dels infants sigui significatiu i arrelat al territori".

 

Arxivat a