La Generalitat invertirà 2,4 milions d'euros en la millora dels accessos de la C-35 a Sant Celoni

El projecte preveu la construcció d'una rotonda a l'alçada dels terrenys de La Forestal

La C-35 al seu pas per Sant Celoni vista des de la passera elevada
La C-35 al seu pas per Sant Celoni vista des de la passera elevada | Jordi Purtí
Redacció
12 de setembre del 2022
L'Ajuntament de Sant Celoni ha signat amb la Generalitat de Catalunya les actes prèvies a l'ocupació per a poder executar les obres del projecte de millora i reordenació dels accessos de la C-35 al tram urbà de Sant Celoni, un pas necessari per tenir els terrenys disponibles i poder licitar l'obra.

Aquesta obra comportarà la millora dels accessos i sortides i una rotonda a l'alçada dels terrenys de la Forestal, amb un valor estimat de 2,4 milions d'euros. Des de l'Ajuntament es remarca que "Encara haurem d'esperar uns mesos de tot el procediment de licitació per veure l'obra, però ja està en la línia de sortida". Igualment s'està tancant el projecte de millora del ferm i carril bici de Sant Celoni - la Batllòria - Riells.

En les properes setmanes el consistori té la intenció d'informar dels detalls i previsions d'aquests projectes, que segueixen els ja executars de la passera elevada i el pas de vianants al pont del Pertegàs, la rotonda de Palau, la rotonda de Riells i el pas soterrat de la Batllòria, i la millora del ferm i seguretat del tram Sant Celoni - Vilalba.