L'Orquestra Venus animarà la Festa Major amb un concert i ball al Cercle Bredenc

També hi haurà un concurs de pintura ràpida, sardinada popular i concerets al poliesportiu municipal

L'Orquestra Venus actuarà al Cercle Bredenc aquest dissabte en el marc de la Festa Major de Breda 2022
L'Orquestra Venus actuarà al Cercle Bredenc aquest dissabte en el marc de la Festa Major de Breda 2022 | Orquestra Venus
Redacció
10 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:20h
Aquest dissabte 10 de setembre arriba la 19a edició del Concurs de Pintura Ràpida de l'Associació de Veïns Vilatans de Breda. A les 8h començarà el concurs. Els participants tindran temps de presentar les seves creacions fins les 12.30h. Mitja hora més tard tindrà lloc l'exposició dels quadres i l'entrega de premis al Centre Cultural Els Forns. Durant el matí hi haurà altres actes com la sardinada popular del Barri de Dalt a les 9h o una trobada d'escacs organitzada per Escacs Breda als Jardins de Teresa Solà a partir de les 10h. Una trobada d'escacs que tindrà també una sessió de tarda, a partir de les 16h. 

Un dels punts importants de dissabte serà el Cercle Bredenc, lloc on l'Orquestra Venus oferirà el Concert i el Ball de Festa Major. El concert començarà a les 17.30h, mentre que el ball ho farà a les 20h. Abans, a les 18h tornarà un any més la festa de l'escuma al final del carrer Dolors Callol. Quan acabi, a les 19h, es farà el tradicional repartiment d’hamburgueses. Tots dos actes estan organitzats pel veïnat del Barri del Camp de Futbol Vell. 

La nit de dissabte 10 de setembre estarà ocupada pels actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, com és habitual. A les 22.30h tindrà lloc la concentració a la plaça de la Vila i posterior cercavila amb Batecs del Montseny, el grup de batucada de l'Escola de Música Güell de Riells i Viabrea, fins als peus del Turó de Santa Anna. Allà s'uniran els Gegants i Grallers de Breda per fer la pujada fins a l'ermita. Un cop allà a la mitjanit tindrà lloc l'enlairada de la Senyera i la lectura del Manifest. 

La nit de dissabte 10 continuarà al Poliesportiu Municipal amb el concert del grup de versions Zàping Catalonia i la posterior actuació de Celtic DJ’s a partir de les 0.15h. La nit enllaçarà amb el matí següent, ja que a les 5.30h començarà una cercavila matinera i torracollonera amb l’objectiu de fer soroll i despertar el poble, que anirà fins la plaça de la Vila. Allà, a les 7.30h hi haurà una xocolatada popular.
 
Arxivat a