El Holi Festival i la cursa de patinets a la Festa Major de Breda 2022

Aquest divendres també es presentarà el llibre «Josep Aragay. Articles de combat a la premsa nocentista (1915-1934)» i concert amb Ebri Knight

Holi Festival a la Festa Major de Breda
Holi Festival a la Festa Major de Breda | Aj Breda
Redacció
09 de setembre del 2022
Aquest divendres 9 de setembre segueix la Festa Major de Breda i començarà amb el Holi Festival, la festa que tornarà a omplir de colors la plaça Lluís Companys a partir de les 10h. A les 11h l'acció es traslladarà a les Piscines Municipals, que acolliran un parc aquàtic. Les activitats tornaran a la tarda amb un dels actes que més força ha agafat en els darrers anys: la cursa de patinets d'U97KOU, a partir de les 17h. La tarda acabarà amb la presentació del llibre JosepAragay.Articles de combat a la premsa noucentista (1915-1934) a càrrec del seu autor, el bredenc i director del Museu Municipal Josep Aragay, Xavier Castanyer. Serà a les 19h al mateix museu.
 
A les 20h tindrà lloc l’activitat Beu i Balla! Amb la xaranga Damm-Er. A les 21h la plaça del Convent acollirà un concurs de karaoke amb tast de vins i diverses actuacions, una activitat organitzada pels veïns del Barri del Xivarri. Finalment, a les 23h el Poliesportiu Municipal acollirà la segona nit de festa amb els grups Ebri Knight, Malaeducazione Alcoholica i DJ Genkie. 

Totes les notícies de la Festa Major de Breda 2022
Arxivat a