Ofrena floral del pubillatge i autoritats de Breda a la Missa Solemne de Festa Major

Aquesta tarda Dones de Breda han programat un monòleg a càrrec de Pau Murner

Ofrena floral a la Missa Solemne de Festa Major a càrrec del pubillatge i les autoritats de Breda
Ofrena floral a la Missa Solemne de Festa Major a càrrec del pubillatge i les autoritats de Breda | Aj Breda
Redacció
08 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:51h
Aquest dijous 8 de setembreha començat a Breda amb l'habitual Caminada de Festa Major organitzada pel Centre Excursionista de Breda. La sortida s'ha fet a les 7.30h des del local del CEB a Can Xifré. A les 9h ha arraibat un dels actes més tradicionals de la Festa Major: la botifarrada popular al barri del Veïnat de Santa Anna. Un cop acabat ha tingut lloc lloc una cercavila organitzada per U97KOU. Des del mateix punt on s'ha celebrat la botifarrada popular en Xicu Grapes i en Xicu Xic han encapçalat aquesta cercavila fins a la plaça de la Vila.

Un cop arribat el punt del migdia tindrà ha tingut lloc la tradicional Missa Solemne i ofrena floral amb l'assistència del pubillatge de la Vila i autoritats i la participació de la cobla La Principal de Banyoles. La mateixa cobla, un cop acabada la missa, ha ofert un concert de sardanes amb vermut a la plaça de la Vila. 

A la tarda el protagonisme serà pels més petits de casa. A les 16.30h la plaça Lluís Companys acollirà un taller infantil de circ. Dues hores més tard serà la plaça de la Vila la que acollirà un espectacle musical infantil amb el grup Grimpallunes. La tarda continuarà amb un monòleg a càrrec de Pau Murner, organitzat per Dones de Breda. Serà a les 19.30h a la plaça del Claustre. 

La nit de dijous començarà a les 21.30h amb una Gimcana Popular a partir de 12 anys organitzada per U97KOU. Després de la gimcana, a les 23.30h, la plaça Lluís Companys serà l’escenari de la primera nit de festa amb DJ Xurri i DJ Xicu, un acte també organitzat per U97KOU. Abans, a les 22h, a l’aparcament del Cercle Bredenc es projectarà la pel·lícula Raya i l’últim drac en una sessió de Cinema a la Fresca. Les activitats de dijous acabaran amb una Dormida Popular a la plaça de la Vila. 
 
Arxivat a