Els Senys guanyen el Corremonts de la multitudinària Festa Major de Sant Celoni

Amb l'empat a l'estirada de corda van poder mantenir el punt d'avantatge sobre els MontNegres que havien aconseguit en les proves disputades durant la setmana

Toc final de la Festa Major de Sant Celoni 2022
Toc final de la Festa Major de Sant Celoni 2022 | Jordi Purtí
Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:08h
L'emoció va arribar fins el darrer alè de la multitudinària Festa Major de Sant Celoni. La diferència de punts entre les colles dels MontSenys i els MontNegres després d'una setmana de competició festiva era de només un punt a falta de la sempre esperada i emocionant estirada de corda amb dos punts en joc.

Per tant, qualsevol cosa podia passar al carrer Girona de les Illes Belles, ja que hi havia quatre categories i el vencedor de cadascuna sumava mig punt. I per començar el marcador es va comprimir ja que en les categories infantil i juvenil la colla dels Negres va sumar els dos mig punts en joc, amb la qual cosa el Corremonts s'empatava i encara faltaven dues categories.

En l'estirada masculina els Senys, no pas sense dificultat, van endur-se el mig punt en joc que ja el donava, pel cap baix l'empat final en el Corremonts. Faltava mig punt per disputar i era el torn de l'estirada femenina. Una colla es jugava guanyar la competició i l'altra empatar-la. En la primera estirada les dones dels MontNegres van ser més fortes, però a la segona les MontSenys van estirar més fort. Quedava la tercera i definitiva que va portar l'èxtasi a la Colla dels Senys perquè un any més, i no és habitual, van guanyar el Corremonts.

La Festa Major de Sant Celoni 2022 va acabar amb el toc final a la plaça de la Vila amb el veredicte del Corremonts amb un resultat final de 8,5 a 7,5 i l'Orquestra Di-Versiones, amb una participació, un dia més, multitudinària.



Estirada de corda 2022
 

Totes les notícies de la Festa Major